Az Életpont Nonprofit Közhasznú Kft. és az Oltalom Alapítvány egészségvédő programjaiból
FŐZŐKÖR, ELŐADÁS
1. A NYERS ÉTEL CSODÁJA
A főzőkört és az előadást keddenként 18 órakor tartjuk.
Előadó: Tóth Gábor élelmiszeripari mérnök, író, (honlap)
Wolfgang Köbel természetgyógyász életmód-tanácsadó, (honlap)
Szilvási Katalin gyógyszerész
A főzőkört és az előadást keddenként 18 órakor tartjuk.
Előadó: Tóth Gábor élelmiszeripari mérnök, író, (honlap)
Wolfgang Köbel természetgyógyász életmód-tanácsadó, (honlap)
Szilvási Katalin gyógyszerész
Október 27.
Salátafélék - A rost és a rágás szerepe a táplálkozásban
November 10.
A csírák felhasználása - A természetes vitaminok forrása
November 24.
Az élő gyümölcsös és édes ételek - Az ételek otthoni értékmegőrző tartósítása
December 8.
Az élő sós, zöldséges ételek - Az ásványi anyagok szerepe az egészség megőrzésében és a rák megelőzésében
Már megtartott alkalmak:
Szeptember 29. A nyers ételfélék előnye, értéke - A nyers étel íze
Október 13. Élő levek (zöld turmix, zöldséglé, búzafűlé) - Az enzim és színanyag regeneráló, gyógyító hatása
Október 13. Élő levek (zöld turmix, zöldséglé, búzafűlé) - Az enzim és színanyag regeneráló, gyógyító hatása
2. FINOM VEGÁN FALATOK
Állati terméktől mentes alapanyagokból készített ételfélék bemutatója és kóstolója.
A főzőkört kéthetente, csütörtökönként 18 órakor tartjuk,
Kezdés szeptember 24-én
Mindkét főzőkör egy bemutatóból, egy kóstolóból és egy,
a tartalmához kapcsolódó rövid előadásból áll. A belépődíj 500 Ft.
A főzőkör mindenki számára nyitott, a terem befogadóképessége viszont korlátozott.
Előzetesen a 06-1/343-3333 telefonszámon lehet bejelentkezni (hétfőtől csütörtökig, 12.30-tól 18 óráig, pénteken 11.30-tól 14 óráig), vagy az fpir@freemail.hu e-mail-címen.
Állati terméktől mentes alapanyagokból készített ételfélék bemutatója és kóstolója.
A főzőkört kéthetente, csütörtökönként 18 órakor tartjuk,
Kezdés szeptember 24-én
Mindkét főzőkör egy bemutatóból, egy kóstolóból és egy,
a tartalmához kapcsolódó rövid előadásból áll. A belépődíj 500 Ft.
A főzőkör mindenki számára nyitott, a terem befogadóképessége viszont korlátozott.
Előzetesen a 06-1/343-3333 telefonszámon lehet bejelentkezni (hétfőtől csütörtökig, 12.30-tól 18 óráig, pénteken 11.30-tól 14 óráig), vagy az fpir@freemail.hu e-mail-címen.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése