hétfő, május 03, 2010

Bibliatáborok 2010.

Megjelent a 2010-es év bibliatáborainak tájékoztatója. Pdf formátumban letölthető INNEN, a jelentkezési lapok pedig INNEN.


Szeretettel nyújtjuk át az ÉletPont Nonprofit Kft. 2010. évi tájékoztatófüzetét, amelyben az eddig megszokott klasszikus és szakosított Biblia-táborainkat mutatjuk be. Ebben az évben két saját táborhelyünkön összesen 18 tábort szervezünk, de egyúttal felhívjuk a figyelmet a külföldi Biblia-táborokra is, amelyeket jó szívvel ajánljuk mindazoknak, akik megtehetik, hogy részt vegyenek azokon. Célunk a testi-lelki felüdülés mellett a Biblia megismertetése minden korosztállyal, bármely világnézetű emberrel. 
Turnusainkon reggel és este képzett Biblia-oktatók és lelkészek tartanak előadásokat, és vezetnek fórumbeszélgetéseket. Szeretnénk, ha minden kedves táborozónk önállóan, a saját örömére is tudná tanulmányozni és értelmezni a Szentírást. 
Táboraink mindenki számára nyitottak, de arra kérjük a jelentkezőket, hogy a turnus kiválasztásakor vegyék figyelembe azok szakosított jellegét, és ennek megfelelően keressék meg az érdeklődésüknek és szükségletüknek leginkább megfelelőt. 
Ebben az évben nem adunk közre központi témasorozatot a táborainkhoz. Minden tábor önálló programmal készül, önálló témasorozat alapján tartja előadásait. Ezek tematikáját februárban külön mellékletben jelentetjük meg. Ebben a mellékletben tervezzük a zenei táborral kapcsolatos tudnivalók közzétételét is. 

Szeretettel ajánljuk kedves táborozóink figyelmébe új táborainkat: az ÉletPont-tábort, a felnőtt fiatalok táborát, az „Egymásra hangolva” tábort, valamint az egészségvédő, egészségjavító léböjttábort is. 
Minden kedves táborozónknak felüdülést és hasznos időtöltést kívánunk a kiválasztott turnusban!

Ajánljuk továbbá szerbiai táborainkat is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése