kedd, október 26, 2010

Budapesti főzőkörök és előadások

Oltalom Alapítvány előadóterme
Bp., VI., Benczúr u. 9.
Kéthetente csütörtök este 18.00 órai kezdettel
Vegán főzőkör
2010. szeptember 26.Bevezetés a főzés módszereibe
dr. Reisinger János
2010. október 7.Hogyan készül a házi barna kenyér?
Istvánffi Gabriella
2010. október 21.Mit tegyünk a kenyérre?
Nagy Ágnes
2010. november 4.Hogyan süssünk pogácsát teljes kiőrlésű lisztből?
Istvánffi Gabriella
2010. november 18.Miből készíthetünk pástétomokat?
Nagy Ágnes
2010. december 2.Készíthetünk-e egészséges süteményeket
az ünnepekre?
Nagy Ágnes
A főzőkörön elsajátíthatjuk azt a tudást, amely bevezet az egészséges
konyha világába, megismerhetjük, hogyan készíthetünk egészségvédő,
ízletes és laktató ételeket.
Belépődíj: 300 Ft
SOTE Testnevelési és Sporttudományi Kar (TF) díszterme
Bp., XII., Alkotás u. 44.
Kéthetente szerda este 18.00 órai kezdettel
Nem titok az egészség
2010. szeptember 15.Élet - vagy jó élet?
2010. szeptember 29.Egészségügyi katasztrófák
2010. október 13.Fogyasztók az élelmiszeripar csapdáiban
2010. október 27.Olcsóbb vagy drágább az egészséges életmód?
2010. november 10.Legyőzhetők-e a rossz szokásaink?
2010. november 24.Járványok
2010. december 8.Valódi ajándék: megváltozott élet
Előadók: Tóth Gábor okl. élelmiszer-ipari mérnök
és dr. Reisinger János irodalomtörténész
Terembérleti hozzájárulásként 200 Ft-ot elfogadunk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése