Oltalom Alapítvány előadóterme
Bp., VI., Benczúr u. 9.
Bp., VI., Benczúr u. 9.
Kéthetente csütörtök este 18.00 órai kezdettel
Vegán főzőkör
2010. szeptember 26. | Bevezetés a főzés módszereibe dr. Reisinger János |
2010. október 7. | Hogyan készül a házi barna kenyér? Istvánffi Gabriella |
2010. október 21. | Mit tegyünk a kenyérre? Nagy Ágnes |
2010. november 4. | Hogyan süssünk pogácsát teljes kiőrlésű lisztből? Istvánffi Gabriella |
2010. november 18. | Miből készíthetünk pástétomokat? Nagy Ágnes |
2010. december 2. | Készíthetünk-e egészséges süteményeket az ünnepekre? Nagy Ágnes |
A főzőkörön elsajátíthatjuk azt a tudást, amely bevezet az egészséges konyha világába, megismerhetjük, hogyan készíthetünk egészségvédő, ízletes és laktató ételeket. Belépődíj: 300 Ft |
Kéthetente szerda este 18.00 órai kezdettel
Nem titok az egészség
2010. szeptember 15. | Élet - vagy jó élet? |
2010. szeptember 29. | Egészségügyi katasztrófák |
2010. október 13. | Fogyasztók az élelmiszeripar csapdáiban |
2010. október 27. | Olcsóbb vagy drágább az egészséges életmód? |
2010. november 10. | Legyőzhetők-e a rossz szokásaink? |
2010. november 24. | Járványok |
2010. december 8. | Valódi ajándék: megváltozott élet |
Előadók: Tóth Gábor okl. élelmiszer-ipari mérnök és dr. Reisinger János irodalomtörténész Terembérleti hozzájárulásként 200 Ft-ot elfogadunk |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése