vasárnap, augusztus 19, 2012

Ifjúsági bibliatanulmányozó tábor VÁLTOZÁS!!!

Bibliatanulmányozó ifjúsági tábor programja
Aug. 22-26. BIATORBÁGY-HERCEGHALOM 

Az aug. 22-26-ig tervezett ifjúsági bibliatáborra jelentkezők számára

Kedves Mindnyájan!

Mivel a kellő létszám nem jött össze, Bózsván nem tartjuk meg ezt a tábort.  Nem szeretnénk azonban, hogy csalódás érje azt a kb. 25 főt, aki viszont szívesen jönne. Ezért Herceghalom-Biatorbágy színhelyen megtartjuk számukra változatlan programmal a tábort. 
Azért írtam két helyszínt, mert a vidékről érkezők elszállásolása  a herceghalmi kollégiumban lesz, úgyszintén a közös étkezések és előadások, valamint Ferge Béla napi programjai is, kirándulni viszont átjövünk Biatorbágyra, amely nagyon alkalmas kirándulóhelyeket kínál. Mindkét helység Budapest közvetlen szomszédságában van, köztük mindössze 6 km a távolság. Autókkal percek alatt lebonyolítható az oda és visszaszállítás. 

Ami jó hír: itt kihozható lesz napi 2500 Ft-ból a szállás és az étkezés. Azt kérnénk viszont, hogy hálózsákot vagy ágyhuzatot ki-ki hozzon magával. 
Ha valaki feljön vidékről az aug. 20-ai hangversenyre, már aznap szállást kaphat Herceghalmon, akkor is, ha maga a tábor csak kedd esti megnyitással kezdődik. (A megnyitásig azonban kinek-kinek magát kell ellátni élelemmel.) Azért ajánljuk fel ezt a lehetőséget, hogy ne okozzon egyeseknek külön gondot a kétszeres útiköltség.

A további részletes tájékoztatást (címek, utazási információk, stb.) csütörtökön, 16-án fogjuk kiküldeni. 
Bárkinek tovább lehet adni ezt az információt, lehet, hogy ezekkel a feltételekkel még többen is szívesen jönnek. Kérjük,, hogy mindenki, aki részt venni szándékozik a megváltozott helyszínen is, vagy utóbb jelentkezne aug. 20-ig bezárólag feltétlenül küldjön értesítést erre az e-mail címre, hogy ennek megfelelően intézzük az élelmiszerek beszerzését és a fekvőhelyek előkészítését Herceghalmon.

Szívélyes üdvözlettel: Vankó Zsuzsa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése