Új Életmód, 2013. ősz
Tartalom:
Étrend és életminőség
• Arany és barna • Köles: Mit érdemes tudni a „madáreledel”-ről?
• KontinenTÁL
• A japán konyha: „…a szem étvágya ugyanakkora,
mint a gyomoré” • Receptek
• Mindennapi kémia
• Édes élet: Répacukor, nádcukor, barna cukrok
Egészségügyi kalauz
• Az első után sokkal nagyobb valószínűséggel…
• Nők veszélyben: Mélyvénás trombózis és embólia
Ízpróba
• „Legyen egészséges, ami finom!”
• Ági konyhája: Receptek növényi alapanyagokból
Szemünk fénye
• Gyorsan és jókedvűen
• „Dolgozni szaporán…”: A gyerekek és a munka – 2.
Kortünet
• Függőség – felismerés – gyógyulás
• Kinn is vagyunk, benn is vagyunk: Börtönkórházi tapasztalatok – öncsonkítás
• Megölelte ma az apukáját?
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése