kedd, december 24, 2013

Új Életmód magazin 2013. ősz

Új Életmód, 2013. ősz
 

Tartalom:

Étrend és életminőség  
• Arany és barna • Köles: Mit érdemes tudni a „madáreledel”-ről?  
• KontinenTÁL 
  • A japán konyha: „…a szem étvágya ugyanakkora, 
mint a gyomoré” • Receptek 
• Mindennapi kémia 
  • Édes élet: Répacukor, nádcukor, barna cukrok 
 
Egészségügyi kalauz
• Az első után sokkal nagyobb valószínűséggel…
  • Nők veszélyben: Mélyvénás trombózis és embólia
 
Ízpróba
• „Legyen egészséges, ami finom!” 
• Ági konyhája: Receptek növényi alapanyagokból
Szemünk fénye
• Gyorsan és jókedvűen 
• „Dolgozni szaporán…”: A gyerekek és a munka – 2. 
 
Kortünet 
• Függőség – felismerés – gyógyulás 
• Kinn is vagyunk, benn is vagyunk: Börtönkórházi tapasztalatok – öncsonkítás
• Megölelte ma az apukáját?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése