hétfő, január 19, 2015

Teológiai főiskola ajánlója

Szeretettel ajánljuk mindenki figyelmébe
a Sola Scriptura Teológiai Főiskolát.

A Főiskolán felekezetsemleges bibliai oktatás folyik (a felvételihez sem szükséges keresztlevél, lelkészi ajánlás), a tananyag a Sola Scriptura (Egyedül a Szentírás) reformátori jelszó szellemében íródott.

A négy év alatt írásmagyarázat, bibliai dogmatika, ókori történelem, művészettörténet, filozófia, gyakorlati tárgyak oktatása folyik, beiratkozott diákok számára vizsgakötelezettséggel, az ún. szabadfőiskolai hallgatók részére csak oktatásként.
A főiskola tavaly újra megkapta az akkreditációt, kiváló minősítéssel. A diplomán 'teológus' végzettség szerepel. Lehetőség van egy, illetve két éves szakirányú továbbképzésre is.
Nyaranta Bózsván főiskolai tábort tartanak, az előadások teljes hanganyaga letölthető az internetről, az oktatók a tanórákon kívül is a diákok rendelkezésére állnak, segítik őket tanulmányaikban.

Aki szeretné a Bibliát, mint Isten szavát megismerni, szívesen tanulná a kiegészítő tárgyakat, látogasson el egy konzultációra, hogy megismerje, milyen is egy tanítási nap, milyenek az oktatók, a tananyag.
A konzultációk helyszíne Budapest, havonta egy vasárnapi napon.

További, részletes információkért látogassa meg a főiskola honlapját:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése