hétfő, február 02, 2015

Nem titok az egészség – 2015. tavaszi előadássorozat

Nem titok az egészség 2015 előadássorozat  - Tudományos ismeretek, akciós termékvásárlás!
<image-3.gif>

Az előadásokat havonta tartjuk, keddi napon 18 órai kezdettel 

2015. február 17. Az ételek társíthatósága

  • Az egy időben elfogyasztott ételek kölcsönhatásai a szervezetben
  • Az ételtársítás alapelvei, a helytelen társítások fizikai és mentális következményei
  • Mit mikor érdemes fogyasztani? • Időzítés, rend és sorrendiség az életünkben. 

Március 17. A gyógygombákkal kapcsolatos kutatási eredmények

  • A pecsétviasz-, a shiitake-, a tinta- és süngomba, valamint egyéb védő hatású gombák
  • Gyógyhatásaik és mindennapi használatuk a megelőzésben.
  • Immunrendszerünk alapjairól itt olvashat! 

Április 14. A paleolit diéta szakmai elemzése – A húskérdés. Mennyi fehérjét fogyasszunk? 

Május 12. Mit főzzünk? Receptek – válogatás az elmúlt évek életmódtáborainak menüsoraiból 

  • Vegán táborok reformételei
  • Az otthoni étrend felépítése és receptjavaslatok
  • Fórumbeszélgetés
Előadó: Tóth Gábor okl. élelmiszer-ipari mérnök, élelmiszertudományi előadó, szakíró, szaktanácsadó www.tudomanyeseletmod.hu
Az előadások után beszélgetést tartunk • Terembérleti hozzájárulásként 250 Ft-ot elfogadunk
További információk: 06/30-221-9355 (Pásztor Katalin)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése