kedd, december 08, 2015

Ingyenes bibliai levelező tanfolyam az interneten

Ingyenes bibliai levelező tanfolyam az interneten
Szeretettel ajánljuk figyelmébe A világ reménysége című internetes bibliai levelező tanfolyamunkat, melyet az evangéliumok és a Jézus élete című könyv alapján állítottunk össze.

Felekezeti hovatartozástól függetlenül nyitottak vagyunk mindenki számára, aki személyesen szeretné megismerni, mit tanít a Biblia Jézusról.
Tanfolyamunk postai úton 20 éve működik országszerte, sőt a határon túli magyarok körében is. A technikai fejlődés szükségessé tette, hogy az interneten is hozzáférhetővé tegyük az anyagot, természetesen ingyenes formában.

A tanfolyam időtartama teljesen egyéni. Minden résztvevő lehetőségei és tempója szerint haladhat. A 21 részből álló tananyagot levelezőink általában 1-2 év alatt végzik el.
Vizsgakötelezettség nincs.

A jelentkezés módja:
 Érdeklődő levelét a miskolckerak@gmail.com e-mail címre várjuk. Válaszul elküldjük Önnek részletesebb tájékoztatónkat, mely bevezető tanulmányként részletes útmutatót tartalmaz a haladás módjáról.
Hagyományos, postai úton működő tanfolyamra is lehet jelentkezni, ez esetben továbbra is 3 féle sorozatból lehet választani.

Postacímünk: Internetes Bibliai Levelező Tanfolyam 1536 Budapest 114. Pf. 253.

Várjuk jelentkezését!