kedd, április 10, 2012

Akciós könyv+dvd csomag a Nyitott Szemmel magazintól

Tavaszi akció

Reménykedünk abban, hogy hamarosan beköszönt a tavasz; amikor testileg is megújulhatunk, felfrissülhetünk: nagy sétákat tehetünk, vagy megmozgathatjuk elgémberedett tagjainkat a friss levegőn.

Ezért egy tavaszi akcióval szeretnénk Önnek kedveskedni. 


Mozogjunk okosan! című könyvünket és az Előzd meg a hátfájást! c. torna DVD-nket „tavaszi csomagban márciusban 2000 Ft + postaköltségért vásárolhatja meg.

Megrendelését leadhatja szerkesztőségünk e-mail címére:szerkesztoseg@nyitottszemmel.hu


Ízelítő a könyvből és DVD-ről:

Mozogjunk okosan!

A fiatalos, jó közérzet egyik kulcsa a mozgás. Főként a felgyorsult, mégis mozgásszegény életvitel okolható a hát-és derékfájásért, az ízületi kopásért és megannyi betegségért, holott testünk oly csodálatosan lett megalkotva, hogy mozgás közben regenerálja, fiatalítja önmagát. E kézikönyv segítségével minden korosztály megismerheti a számára legoptimálisabb mozgásfajtát és az okos testedzés és életvitel kulcsát. Könyvünk az értelemmel átgondolt egyszerű mozgástípusok és edzéstervek kalauzaként szolgál.
A szerző mindössze napi 15-20 percet igénylő mozgásnak szeretné megnyerni az Olvasót életminőségének javítása érdekében. Számos tapasztalat mutatja: megéri az erőfeszítést. 

Előzd meg a hátfájást!

Hogyan szabadulhatunk meg a nyak-, hát- és derékfájástól? A preventív gerinctorna lényege a nyújtás, erősítés és lazítás hármasa. A hát izomzatának erősítésével levetkőzhetjük a rossz testtartást, a gerincet pedig megfelelő állapotba hozhatjuk. 
A gerinc melletti izmok megnyújtásakor nem csak a porcok jutnak oxigénhez, de az itt futó idegszálak is felszabadulnak, így a torna a mindennapi stressz oldására is kiválóan alkalmas. A preventív gerinctorna rendszeres végzése kondicionál, sőt, elősegíti a fogyást és az alakformálást. A szép, ritmikus mozgásnak és harmonikus zenének köszönhetően számodra is öröm lesz a mozgás. A torna a különféle nehézségi fokozatok miatt egyszerre és több részletben is elvégezhető, ahogy az időd és az erőnléted engedi. Kezdők és haladók egyaránt élvezni fogják!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése