szerda, május 22, 2013

Új program: művészeti tábor gyermekeknek

Művészeti tábor gyermekeknek és családoknak 
– Bózsva, augusztus 8–15.Ebbe a táborba 9–14 éves gyermekek jelentkezését várjuk, akik szeretnének egy héten át alkotó munkát végezni (rajzolás, festés, hangjáték, versmondás, éneklés, hangszeres zenélés), és szép természeti környezetben kirándulni, játszani, Bibliát tanulmányozni.

A reggeli közös áhítat után kirándulni, játszani fogunk, ebéd után pedig szakértő felnőttek segítségével felkészülünk Max LucadoÉrtékes vagy című írásának feldolgozására, három művészeti csapatot alakítva (díszlettervezés, zenekar-énekkar, irodalom).

A zenés irodalmi estet terveink szerint augusztus 15-én tartjuk meg, egy rászoruló család megsegítésére ajánlva a bevételt.

Mivel a zenei és Biblia-ismereti táborral párhuzamosan tartjuk ezt a tábort, a gyermekekkel való foglalkozást a művészeti tábor vállalta. A programokat úgy szerveztük, hogy lehetőséget adjunk a gyermekeknek mind a két táborban aktívan részt venni. Így szeretettel várunk a zenei tábor gyermekkórusába minden jó hangú, énekelni szerető gyereket, valamint alkotni és részt venni a művészeti tábor képzőművészeti, irodalmi és zenei csapatmunkájában!
Szeretettel várják a gyerekeket a szervezők,
a gyermekosztály munkatársai,


Frendné Oravecz Adrienne, Juhászné Matus Johanna, Szabó Attiláné

frendadri@gmail.com,
sz.h.zsuzsa@gmail.com 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése