szerda, július 23, 2014

Ingyenes bibliai levelező tanfolyam az interneten

Ingyenes bibliai levelező tanfolyam az interneten

alt
Szeretne alaposabban
megismerkedni a Bibliával?
Szeretné részletesen
tanulmányozni Jézus életét?
Szeretettel ajánljuk figyelmébe A világ reménysége és a Biblia alapvető tanításai című internetes bibliai levelező tanfolyamjainkat, melyeket az evangéliumok és a Jézus élete című könyv alapján állítottunk össze. Felekezeti hovatartozástól függetlenül nyitottak vagyunk mindenki számára, aki személyesen szeretné megismerni, mit tanít  a Biblia Jézusról.
Tanfolyamunk postai úton 20 éve működik országszerte, sőt a határon túli magyarok körében is. A technikai fejlődés szükségessé tette, hogy az interneten is hozzáférhetővé tegyük az anyagot, természetesen ingyenes formában.
A tanfolyam időtartama teljesen egyéni. Minden résztvevő lehetőségei és tempója szerint haladhat. A 21 részből álló tananyagot levelezőink általában 1-2 év alatt végzik el.
Vizsgakötelezettség nincs.
A jelentkezés módja:
Érdeklődő levelét a levtanf.bik@bibliaiskolak.hu e-mail címre várjuk. Válaszul elküldjük Önnek részletesebb tájékoztatónkat, mely bevezető tanulmányként részletes útmutatót tartalmaz a haladás módjáról.
Hagyományos, postai úton működő tanfolyamra is lehet jelentkezni, ez esetben továbbra is 3 féle sorozatból lehet választani.
Postacímünk: Internetes Bibliai Levelező Tanfolyam 1536 Budapest 114. Pf. 253.
Várjuk jelentkezését!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése